
Βενετσιάνικη Φινέτσα: Κέρκυρα – Αχίλλειο – Παλαιοκαστρίτσα, 3 ή 4 ημ.
Η Αρχόντισσα του Ιονίου
Η Κέρκυρα αποτελεί εγγύηση για τα Διοικητικά Συμβούλια που θέλουν να προσφέρουν μια πλούσια, αρχοντική εμπειρία στα μέλη τους. Μέσα σε 4 ημέρες, ο σύλλογος θα ανακαλύψει τα βενετσιάνικα καντούνια, τα αυτοκρατορικά παλάτια και τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, σε ένα ταξίδι-εμπειρία.
*Όλα τα προγράμματα μπορούν να διαμορφωθούν και ως 4ήμερα, με προσθήκη επιπλέον διανυκτέρευσης και δραστηριοτήτων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του συλλόγου σας.
- Περιήγηση στην Παλιά Πόλη (Λιστόν, Σπιανάδα, Άγιος Σπυρίδωνας).
- Επίσκεψη στο Αχίλλειο, το παλάτι της Πριγκίπισσας Σίσσυ.
- Φωτογραφίες στο φημισμένο Κανόνι με θέα το Ποντικονήσι.
- Ολοήμερη εκδρομή στη μαγευτική Παλαιοκαστρίτσα και το Μοναστήρι της.

Εμπιστευθείτε μας την οργάνωση της εκδρομής του συλλόγου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε την τελική προσφορά, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των συμμετεχόντων που θα αναχωρήσουν από την Αθήνα και τις ιδιαίτερες ανάγκες της ομάδας σας.
- Μεταφορές – περιηγήσεις με τα υπερσύγχρονα, ιδιόκτητα, κλιματιζόμενα λεωφορεία της εταιρείας μας (Mazi Travel).
- Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* ή 4* (2 νύχτες για τα 3ήμερα, 3 νύχτες για τα 4ήμερα).
- Διατροφή (Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ ή/και Ημιδιατροφή, ανάλογα με τη συμφωνία με τον σύλλογο).
- Έμπειρος συνοδός – αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια (π.χ. για Κέρκυρα ή Β. Εύβοια).
- Διόδια αυτοκινητοδρόμων.
- Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης.
- Φ.Π.Α.
- Δωρεάν (FOC) συμμετοχές για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Αναλυτικό πρόγραμμα
Αναχώρηση το πρωί από Αθήνα. Μέσω της Ολυμπίας και της Ιόνιας Οδού, φτάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο ferry boat και άφιξη στο νησί των Φαιάκων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη της Κέρκυρας, περπατώντας στη μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, τη Σπιανάδα, και απολαμβάνοντας τον καφέ μας στο φημισμένο Λιστόν.
Πρωινό και αναχώρηση για το περίφημο Αχίλλειο, το μαγευτικό ανάκτορο που έχτισε η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ (Σίσσυ). Συνεχίζουμε για τη χερσόνησο του Κανονιού, όπου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα στο Ποντικονήσι και την Παναγία των Βλαχερνών. Το απόγευμα, ελεύθερος χρόνος στην πόλη για προσκύνημα στον Άγιο Σπυρίδωνα, τον πολιούχο του νησιού, και αγορές τοπικών προϊόντων (λικέρ κουμ-κουάτ, μαντολάτο).
Μετά το πρωινό, κατευθυνόμαστε σε ένα από τα ωραιότερα τοπία της Ελλάδας, την Παλαιοκαστρίτσα. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό της Μοναστήρι (της Ζωοδόχου Πηγής) που δεσπόζει στον βράχο. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε βόρεια, στο Σιδάρι, για να θαυμάσουμε το διάσημο “Κανάλι της Αγάπης” (Canal D’Amour) με τους εντυπωσιακούς γεωλογικούς σχηματισμούς. Χρόνος για φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Πρωινό, check-out και λίγος χρόνος ελεύθερος για τα τελευταία αναμνηστικά. Επιβίβαση στο ferry boat για την Ηγουμενίτσα. Από εκεί, παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.
- Εισόδους σε μουσεία, σπήλαια (π.χ. Σπήλαιο Δράκου, Περάματος), αρχαιολογικούς χώρους, καταφύγιο Αρκτούρου και τοπικά καραβάκια (π.χ. Νησάκι Ιωαννίνων, Πρέσπες).
- Τον Φόρο Ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση (τέλος διαμονής), ο οποίος πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο.
- Γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται ρητά ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

