Ο λογαριασμός μου
    Απόκριες στην Κωνσταντινούπολη

    Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στη Κωνσταντινούπολη, 4 ημ.

    Θεσσαλονίκη
    4 ημέρες
    από 185,00 

    Ανατολίτικα Χρώματα, Παζάρια & Μαγεία του Βοσπόρου

    Η εκδρομή για τις στην Κωνσταντινούπολη προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι ανάμεσα σε δύο ηπείρους, γεμάτο χρώματα, αρώματα και ζωντανή ενέργεια. Περιηγηθείτε στα ιστορικά μνημεία, όπως η Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί, χαθείτε στα παζάρια του Μεγάλου και του Αιγυπτιακού Παζαριού και απολαύστε βόλτες στον Βόσπορο. Η πόλη ζει σε έντονους ρυθμούς, με γαστρονομικές απολαύσεις, νυχτερινή ζωή και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Ένα ταξίδι που συνδυάζει παράδοση, πολιτισμό και γιορτινή διάθεση.

    Αξίζει να δείτε

    Στο ταξίδιστην Κωνσταντινούπολη αξίζει να ανακαλύψετε μνημεία και εμπειρίες μοναδικής ιστορικής αξίας. Η πόλη εντυπωσιάζει με την Αγία Σοφία, σύμβολο παγκόσμιου πολιτισμού, και το Πατριαρχείο, κέντρο της Ορθοδοξίας. Η μυστηριακή Βασιλική Κινστέρνα αποκαλύπτει έναν υπόγειο κόσμο, ενώ το παλάτι Ντολμά Μπαξέ φανερώνει την οθωμανική μεγαλοπρέπεια. Η κρουαζιέρα στον Βόσπορο προσφέρει μοναδικές εικόνες ανάμεσα σε Ευρώπη και Ασία. Η εκδρομή στην Πρίγκηπο ολοκληρώνει ιδανικά το ταξίδι με χαλαρή ατμόσφαιρα και νησιώτικο χαρακτήρα.

    Το ταξίδι περιλαμβάνει
    • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
    • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
    • Σύγχρονο λεωφορείο για την εκτέλεση των περιηγήσεων σύμφωνα με το πρόγραμμα
    • Έμπειρος συνοδός του γραφείου καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
    • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
    Δεν Περιλαμβάνονται
    • Είσοδοι σε αξιοθέατα
    • Σύνολο φόρων & δημοτικοί φόροι διαμονής: 10€ ανά άτομο
    • Κρουαζιέρα στον Βόσπορο: 20€ ενήλικας, 10€ παιδί έως 12 ετών
    • Κρουαζιέρα στην Πρίγκηπο: 15€ ενήλικας, 10€ παιδί έως 12 ετών
    • Δείπνο με τοπικές γεύσεις (χωρίς κατανάλωση ποτών, με ζωντανή μουσική): 25-30€ το άτομο

    Αναλυτικό πρόγραμμα

    Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα γραφεία μας με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Κάνοντας μια πρώτη στάση πριν την Καβάλα, συνεχίζουμε για τον συνοριακό σταθμό των Κήπων όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στα αφορολόγητα είδη. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας στην Ανατολική Θράκη και στο ύψος της Ραιδεστού, σημερινό Tekirdag, θα κάνουμε μια τελευταία στάση πριν τον τελικό προορισμό μας για να γευτείτε τα φημισμένα παραδοσιακά σουτζουκάκια, με θέα την παραλία! Άφιξη αργά το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη και τακτοποίηση στα ξενοδοχεία μας. Για αυτή την πρώτη νύχτα, σας προτείνουμε μια βόλτα στην υπέροχη πλατεία Ταξίμ για να γνωρίσετε τη ξακουστή Μεγάλη Οδό του Πέραν. Κατά μήκος αλλά και στα γύρω στενά του πεζόδρομου θα βρείτε πλήθος εμπορικών καταστημάτων και ιστορικών κτιρίων. Θα έχετε μια πρώτη γνωριμία με το Ελληνικό στοιχείο, καθώς ο πεζόδρομος φιλοξενεί το Σισμανόγλειο Μέγαρο, ένα μεγαλοπρεπές κτίριο του 19ου αιώνα. Η στοά των λουλουδιών ή στοά Χρηστάκη, γνωστή ως Cité de Péra, είναι το κτίριο που οικοδομήθηκε το 1876 από τον Χρηστάκη Ζωγράφο και σήμερα φιλοξενεί πλήθος εστιατορίων. Η επιβλητική εκκλησία της Αγίας Τριάδας αλλά και η Παναγιά του Πέραν (Εισόδια της Θεοτόκου) βρίσκονται σε κάθετα στενά στην αρχή και το τέλος του πεζοδρόμου. Μην απορήσετε αν ακούσετε να χτυπούν οι καμπάνες τους. Επίσης το Ζωγράφειο Λύκειο, το Ζάππειο και πολλά ακόμα που θα ανακαλύψετε περπατώντας στα σοκάκια. Φιλοξενεί το ερυθρόλευκο νοσταλγικό τραμ της οδού Ιστικλάλ που ανεβοκατεβαίνει τον εμπορικό πεζόδρομο και συνδέεται με τον σταθμό του καλωδιοκίνητου σιδηρόδρομου που κατηφορίζει μέχρι την γέφυρα του Γαλατά.

    ΠΡΊΓΚΗΠΟ

     

     Αμέσως μετά το πρωινό μας, η μέρα μας αρχίζει με την επίσκεψή μας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, όπου βρίσκεται ο Πατριαρχικός ναός του Αγίου Γεωργίου ένα από τα αρχαιότερα κέντρα της πατροπαράδοτης εκκλησίας μας. Αφού τελειώσει ο εκκλησιασμός μας και καθ οδόν θα δούμε και την Μεγάλη του Γένους Σχολή. Θα καταλήξουμε σε έναν ναό υψίστης σημασίας ανά τους αιώνες, την Παναγία των Βλαχερνών όπου οι πιστοί έψαλλαν για πρώτη φορά τον Ακάθιστο Ύμνο το 626 μ.Χ. αποδίδοντας την λύση της πολιορκίας από τους Αβάρους και τους Πέρσες στην Παναγία. Από εκεί θα αναχωρήσουμε για την προαιρετική κρουαζιέρα που ξεκινά από τον Κεράτιο κόλπο και ανοίγεται στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου όπου θα θαυμάσουμε τα παλαιά χωριά, αλλά και τις σύγχρονες αριστοκρατικές συνοικίες, φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Καταλήγουμε στο λιμάνι όπου μας περιμένει το λεωφορείο μας για να συνεχίσουμε την εκδρομή μας στην Ασιατική πλευρά της Πόλης. Θα πάρουμε το καράβι για την Πρίγκηπο, ειδυλλιακό νησί, που προσφέρει μία ανάπαυλα από τον ξέφρενο ρυθμό της Κωνσταντινούπολης, καθώς ο χρόνος εδώ φαίνεται να κινείται πιο αργά. Ενώ οι δρόμοι της Πόλης είναι γεμάτοι κίνηση, στα νησιά αυτά τα αυτοκίνητα απαγορεύονται και οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί. Όσοι τα έχουν επισκεφτεί έχουν απολαύσει τα όμορφα τοπία, τα πανέμορφα ξύλινα σπίτια του 19ου αιώνα καθώς και την οθωμανική αρχιτεκτονική. Στην πραγματικότητα, ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Πριγκήπου είναι η εκκλησία και το μοναστήρι του Άη Γιώργη του Κουδουνά του 6ου αιώνα. Τοποθετημένο στην κορυφή του ψηλότερου λόφου του νησιού προσφέρει φανταστική θέα προς την Κωνσταντινούπολη. Τελειώνοντας αυτή την υπέροχη βόλτα, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο και θα έχετε χρόνο στην διάθεσή σας, για αγορές, βόλτες ή ακόμα και χαμάμ! Μπορείτε ακόμα να επισκεφθείτε το Galata Port, ένα νέο συγκρότημα στην περιοχή του Karakoy. Εκτός από εμπορικό κέντρο με πολυάριθμα καταστήματα, περιλαμβάνει τον τερματικό σταθμό των κρουαζιερόπλοιων, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Κωνσταντινούπολης και ποικιλία εστιατορίων και καφέ. Εδώ βρίσκεται και το εστιατόριο του παγκοσμίου φήμης Τούρκου σεφ Nusret, γνωστού και ως Salt Bae. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Besiktas, αν σας αρέσουν οι μεγάλες βόλτες. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το τραμ είτε όλα τα λεωφορεία που κατευθύνονται προς το Karakoy.

    Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε για το θαύμα της αρχιτεκτονικής, την Του Θεού Αγία Σοφία. Θα ξεναγηθούμε στον προαύλιο αλλά και στον εσωτερικό χώρο του ναού και θα υποκλιθούμε στο γιγάντιο αυτό δημιούργημα του Ισίδωρου και Αρτέμιου. Φροντίστε να έχετε οι κυρίες μαντήλα (σε αντίθετη περίπτωση πουλάνε οι πλανόδιοι έξω από τον ναό). Θα δούμε επίσης το περίφημο Μπλε τζαμί, τον Αιγυπτιακό οβελίσκο ηλικίας 3500 χρόνων και φυσικά τον χώρο που βρισκόταν ο Βυζαντινός Ιππόδρομος. Σε απόσταση λίγων μέτρων θα επισκεφθούμε την Βασιλική Κινστέρνα, την μεγαλύτερη υπόγεια δεξαμενή νερού που κατασκευάστηκε για την ύδρευση της Πόλης κατά την Βυζαντινή περίοδο, και σήμερα πέρα από τουριστικό αξιοθέατο χρησιμοποιείται για κονσέρτα λόγω της εξαιρετικής ακουστικής της και άνοιξε πρόσφατα για το κοινό μετά την εξ ’ολοκλήρου ανακαίνισή της. Καταλήγουμε στην φημισμένη Σκεπαστή Αγορά, το Καπαλί Τσαρσί (Kapali Carsi) με τα 3.600 καταστήματα, όπου θα επιδοθείτε και στο απαραίτητο παζάρι με τους Τούρκους εμπόρους για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής τιμής. Στον χρόνο που θα έχετε στη διάθεση σας θα προτείναμε να επισκεφθείτε και την Αιγυπτιακή αγορά, η οποία απέχει περίπου 800 μέτρα και βρίσκεται απέναντι από την γέφυρα του Γαλατά, ίσως την καλύτερη βόλτα της Πόλης. Για το βράδυ, σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε σε μια προαιρετική έξοδο για διασκέδαση.

    Τελευταία ημέρα της εκδρομής μας και αφού απολαύσουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για το Ιερό Αγίασμα του Ναού της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί), όπου υπήρχαν τα παλάτια των πηγών στα οποία οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες παραθέριζαν την άνοιξη. Πήρε την ονομασία της από το balik που σημαίνει ψάρι. Από εκεί θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Επόμενη μας στάση θα είναι στην περιοχή της Ραιδεστού, και φτάνοντας στα σύνορα, μετά τον έλεγχο πλέον κατευθυνόμαστε μέσω της Εγνατίας Οδού στην πόλη μας.

    Σημειώσεις:
    • Μπορείτε να δηλώσετε τις προαιρετικές με την εγγραφή σας στο γραφείο
    • Μην ξεχάσετε με την κράτησή σας να δώσετε απαραιτήτως τα στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου για να αποφύγετε άσκοπη καθυστέρηση στα σύνορα!
    • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράληψη.
    Χάρτης

    από: 185,00 
    Ο προορισμός σας είναι πιο κοντά από ποτέ – πληρώστε εύκολα με άτοκες δόσεις

    Τιμοκατάλογος

    από 185,00     
    Ενδιαφέρομαι

    Τιμές
    RIVA HOTEL 4* - Πρωινό
    ΔίκλινοΤρίκλινοΜονόκλινο
    (Ενήλικες) 185.00€ 175.00€ 280.00€
    (Παιδιά) 95.00€
    Taksim Gonen 4* Taksim - Πρωινό
    ΔίκλινοΤρίκλινοΜονόκλινο
    (Ενήλικες) 210.00€ 199.00€ 320.00€
    (Παιδιά) 99.00€

    από 185,00     
    Ενδιαφέρομαι

    Τιμές
    RIVA HOTEL 4* - Πρωινό
    ΔίκλινοΤρίκλινοΜονόκλινο
    (Ενήλικες) 185.00€ 175.00€ 280.00€
    (Παιδιά) 95.00€
    Taksim Gonen 4* Taksim - Πρωινό
    ΔίκλινοΤρίκλινοΜονόκλινο
    (Ενήλικες) 210.00€ 199.00€ 320.00€
    (Παιδιά) 99.00€

    από 185,00     
    Ενδιαφέρομαι

    Τιμές
    RIVA HOTEL 4* - Πρωινό
    ΔίκλινοΤρίκλινοΜονόκλινο
    (Ενήλικες) 185.00€ 175.00€ 280.00€
    (Παιδιά) 95.00€
    Taksim Gonen 4* Taksim - Πρωινό
    ΔίκλινοΤρίκλινοΜονόκλινο
    (Ενήλικες) 210.00€ 199.00€ 320.00€
    (Παιδιά) 99.00€

    από 229,00     
    Ενδιαφέρομαι

    Τιμές
    RIVA HOTEL 4* - Πρωινό
    ΔίκλινοΤρίκλινοΜονόκλινο
    (Ενήλικες) 229.00€ 219.00€ 364.00€
    (Παιδιά) 135.00€

    από 189,00     
    Ενδιαφέρομαι

    Τιμές
    RIVA HOTEL 4* - Πρωινό
    ΔίκλινοΤρίκλινοΜονόκλινο
    (Ενήλικες) 189.00€ 179.00€ 284.00€
    (Παιδιά) 95.00€
    Taksim Gonen 4* Taksim - Πρωινό
    ΔίκλινοΤρίκλινοΜονόκλινο
    (Ενήλικες) 209.00€ 199.00€ 319.00€
    (Παιδιά) 99.00€

    από 189,00     
    Ενδιαφέρομαι

    Τιμές
    RIVA HOTEL 4* - Πρωινό
    ΔίκλινοΤρίκλινοΜονόκλινο
    (Ενήλικες) 189.00€ 179.00€ 284.00€
    (Παιδιά) 95.00€
    Taksim Gonen 4* Taksim - Πρωινό
    ΔίκλινοΤρίκλινοΜονόκλινο
    (Ενήλικες) 209.00€ 199.00€ 319.00€
    (Παιδιά) 99.00€

    Εκδήλωση ενδιαφέροντος

      Στοιχεία επικοινωνίας

      Στοιχεία εκδρομής / ταξιδιού

      TRAVEL BLOG

      Travel Inspirations

      Μεντόν: το πολύχρωμο διαμάντι της Γαλλικής Ριβιέρας

      Ανακαλύψτε τη Μεντόν, έναν από τους πιο ατμοσφαιρικούς προορισμούς της Νότιας Γαλλίας, με παστέλ προσόψεις, μεσογειακές παραλίες, ανθισμένους κήπους και...

      Ταξίδι στη Χαϊδελβέργη: κάστρο, Παλιά Πόλη και παραμυθένια ατμόσφαιρα

      Ένας από τους πιο ατμοσφαιρικούς προορισμούς της Γερμανίας, ιδανικός για city break με ιστορία, ρομαντισμό, πολιτισμό και μοναδικές εικόνες δίπλα...

      Φρανκφούρτη: η πόλη των αντιθέσεων στον ποταμό Μάιν

      Ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός προορισμός που συνδυάζει εντυπωσιακό skyline, ιστορικές πλατείες, πολιτισμό υψηλού επιπέδου και χαλαρές βόλτες δίπλα στον ποταμό Μάιν....

      Στουτγκάρδη: η πόλη της αυτοκίνησης, της τέχνης και της κομψής γερμανικής ζωής

      Ένας ξεχωριστός προορισμός στη νοτιοδυτική Γερμανία, όπου η ιστορία της Mercedes-Benz και της Porsche συναντά τον πολιτισμό, τη φύση και...

      Ντίσελντορφ: η κομψή πόλη του Ρήνου με σύγχρονη ενέργεια

      Ένας μοντέρνος γερμανικός προορισμός που συνδυάζει ιστορική παλιά πόλη, παραποτάμιες βόλτες, πολυτελές shopping, μουσεία και εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Το Ντίσελντορφ είναι...

      Νυρεμβέργη: μεσαιωνική γοητεία και ιστορία στην καρδιά της Βαυαρίας

      Ένας προορισμός που συνδυάζει επιβλητική αρχιτεκτονική, μουσεία, παραδοσιακές γειτονιές και γαστρονομικές εμπειρίες, ιδανικός για ένα γεμάτο city break στη Γερμανία....

      Μπάντεν Μπάντεν: το κομψό spa town της Γερμανίας στην αγκαλιά του Μέλανα Δρυμού

      Ένας προορισμός που συνδυάζει ιαματικές πηγές, πολιτισμό, ιστορική αρχιτεκτονική και χαλαρούς περιπάτους σε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά σημεία της...

      Μόναχο: Η κομψή πρωτεύουσα της Βαυαρίας

      Ανακαλύψτε το Μόναχο, έναν από τους πιο γοητευτικούς προορισμούς της Γερμανίας, με εντυπωσιακές πλατείες, βασιλικά ανάκτορα, μουσεία, πάρκα, παραδοσιακές γεύσεις...

      Είπαν για εμάς...

      Ελευθερία Μαργούτα
      2026-07-20
      ταξίδι στην Πούντα Κάνα στον Άγιο Δομήνικο
      Η κ. Ελένη Σταύρου από το Mazitravel μας οργάνωσε ένα καταπληκτικό & προσιτό οικονομικά ταξίδι στην Πούντα Κάνα στον Άγιο Δομήνικο!Ειχαμε άψογη ενημέρωση και οργάνωση . Ηταν ένα αξέχαστο ταξίδι σε ένα μαγικό προορισμό . Υπέροχος για μήνα του μέλιτος ! Σας ευχαριστούμε πολύ !
      Βασιλική Πατρόνα
      2026-06-15
      Εκπαιδευτική εκδρομή στο Παρίσι
      Ως υπεύθυνη εκπαιδευτικής αποστολής του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας «Νικόλαος Δούμπας», θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Mazi Travel Θεσσαλονίκης για την άψογη οργάνωση της εκπαιδευτικής μας εκδρομής στο Παρίσι.Από την πρώτη επικοινωνία έως και την ολοκλήρωση του ταξιδιού, η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Η προσφορά που μας δόθηκε κατέστησε εφικτή την πραγματοποίηση μιας εκπαιδευτικής αποστολής που διαφορετικά θα ήταν πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί.Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στην υπεύθυνη σχολικών εκδρομών κ. Σύλια Μαραγκού για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την υπομονή και τη διαρκή υποστήριξή της σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας και του ταξιδιού. Ήταν πάντοτε διαθέσιμη να απαντήσει σε κάθε απορία και να δώσει άμεσες λύσεις σε κάθε ζήτημα που προέκυπτε.Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι μαθητές μας επέστρεψαν με μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις.
      Oδικό ταξίδι στην Δαλματία
      2026-07-09
      Oδικό ταξίδι στην Δαλματία
      Το ταξίδι στην Δαλματία το απόλαυσα. Ήταν κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο από τις προσδοκίες μου.
      Να πω πρώτα ότι η συνεργασία με το γραφείο σας ήταν άψογη.
      Να δώσω τα συγχαρητήρια μου τόσο στο γραφείο σας όσο και σε σένα με το πόσο φιλική και εξυπηρετική στάθηκες απέναντι μου.
      Είναι σίγουρο ότι θα σε χρειαστώ στο επόμενο και δεν θα αργήσει σκέφτομαι να προγραμματίσω κάτι για τέλος Οκτωβρίου.
      Ας έρθω τώρα στο ταξίδι.
      Το γκρουπ ήταν πολύ καλό συνεργάσιμοι όλοι και είμασταν ένα μεγάλο γκρουπ 54 ατόμων περίπου.
      Ο οδηγός άψογος.
      Η Σίσσυ η ξεναγός φανταστική, δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο θετική ενέργεια είχε πάντα με το χαμόγελο και το κέφι.
      Σίγουρα θα συναντηθούμε από κοντά για το επόμενο ταξίδι.
      Καλή συνέχεια
      Ειρηνη Μιγκου
      2026-06-12
      Επαγγελματισμός και υποστήριξη
      Επαγγελματισμός και υποστήριξη από την πρώτη στιγμή μέχρι τέλους. Τόσο το γραφείο όσο και η κ.Νάτση είχαν προβλέψει, μελετήσει και είχαν επιλύσει οτιδήποτε μπορεί να προκύψει σε ένα ομαδικό ταξίδι. Τα λόγια είναι περιττά, μπράβο σας🫰❤️👏👏…
      Nina Avramidou
      2026-06-18
      Χανιά 4 άτομα
      5 αστέρια για την Ελένη Νάτσιου, μαζί της κλεισαμε για Χανιά 4 άτομα, Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, Η ΕΛΈΝΗ ΝΆΤΣΙΟΥ ήταν ευγενέστατη, εξυπηρετικη μοναδική, και ήταν διαθέσιμοι οποιαδήποτε στιγμή όσο βρισκόμασταν στο ταξίδι, αν και η ίδια ήτανε σε άδεια.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ ΕΛΈΝΗ!! Ταξιδεύουμε μόνο με MAZI τράβελ.
      Debbie Hiotopoulou
      2026-01-17
      8 μέρες στη Νέα Υόρκη!
      8 μέρες, 6 νύχτες στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, δηλαδή τη Νέα Υόρκη! Τόσο όσο, σαν χρόνο παραμονής! Για κάποιους ταξίδι ζωής, για άλλους πιο οικείος προορισμός, για εμένα, ένα ταξίδι γεμάτο νέες εμπειρίες, ζωντάνια, τρέλα - κυριολεκτικά και μεταφορικά-, συγκινήσεις αλλά και πολλές πολλές αναμνήσεις!!! Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία με το Mazi Travel, και ειδικά με την Λίτσα Μπάκαρη, η οποία φρόντισε για το ταξίδι μου μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια! Ευχαριστώ και τον ιδιοκτήτη κ. Θοδωρή Μακρή για την σοβαρότητα, τον επαγγελματισμό του, την αξιοπιστία του που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στον ταξιδιωτικό κλάδο! Στα επόμενα ταξίδια μου, μας!!!
      antonia vogiatzi
      2026-01-15
      Ταξίδι στην Ινδία
      Το ταξίδι μου στην Ινδία , ήταν ένα υπέροχο και άψογα οργανωμένο ταξίδι. Η Λίτσα Μπάκαρη μας εξυπηρέτησε και μας βοήθησε στην οργάνωση του ταξιδιού.
      elisavet bozini
      2026-01-09
      Σίγουρα θα την ξανά προτιμήσουμε!!
      Ταξιδέψαμε πρώτη φορά με το ταξιδιωτικό γραφείο mazi travel και μείναμε παρά πολύ ευχαριστημένοι ! Η κυρία Ελένη Σταύρου που μας έκλεισε το πακέτο ήταν πολύ εξυπηρετική και για κάθε μας απορία ήταν εκεί για να μας την λύσει ! Σίγουρα θα την ξανά προτιμήσουμε για το επόμενο ταξίδι μας !!!
      ΕΣΠΑ 2021-2026