Ο λογαριασμός μου
    Μπάνσκο relax σε Spa Center Hotel

    Μπάνσκο relax σε Spa Center Hotel

    Αθήνα
    5 ημέρες
    από 265,00 

    Απόλυτη Χαλάρωση σε Spa Center Hotel

    Η εκδρομή Μπάνσκο Relax σε Spa Center Hotel είναι η ιδανική επιλογή για απόλυτη ξεκούραση και αναζωογόνηση. Το Μπάνσκο, στους πρόποδες του όρους Πιρίν, συνδυάζει καθαρό ορεινό αέρα, φυσική ομορφιά και σύγχρονες παροχές ευεξίας. Η διαμονή σε spa hotel προσφέρει στιγμές χαλάρωσης με πισίνες, σάουνα, χαμάμ και θεραπείες σώματος, ενώ το ήρεμο περιβάλλον δημιουργεί ιδανικές συνθήκες αποφόρτισης. Βόλτες στην παραδοσιακή πόλη, τοπική κουζίνα και χρόνος για τον εαυτό σας συμπληρώνουν ένα ταξίδι ευεξίας, ιδανικό για ανανέωση σώματος και πνεύματος.

    Αξίζει να δείτε

    Σε μια εκδρομή στο Μπάνσκο relax σε Spa Center Hotel, αξίζει να απολαύσετε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης με σπα στο ξενοδοχείο, πισίνες, σάουνα και θεραπείες ευεξίας, μέσα σε καθαρό ορεινό περιβάλλον. Το Σαντάνσκι συμπληρώνει ιδανικά το ταξίδι με ιαματικά νερά και ήρεμη ατμόσφαιρα. Για όσους επιθυμούν περισσότερη εξερεύνηση, προαιρετικές εκδρομές στη Σόφια αποκαλύπτουν μνημεία και ζωντανή πόλη, ενώ η Φιλιππούπολη μαγεύει με την παλιά της πόλη και το ρωμαϊκό θέατρο. Ένα ταξίδι ισορροπίας ανάμεσα σε χαλάρωση, φύση και πολιτισμό.

    Αναχωρήσεις

    Αναχώρηση από Αθήνα στις 09/04

    Το ταξίδι περιλαμβάνει
    • 4 διανυκτερεύσεις στο πολύ καλό The Balkan Jewel Resort 4* Collection by Wyndham στο Μπάνσκο
    • Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
    • Γεύμα ή δείπνο καθημερινά σε μπουφέ ως παρακάτω
    • Δείπνο την Μεγάλη Πέμπτη σε μπουφέ
    • Δείπνο την Μεγάλη Παρασκευή με νηστίσιμες και αρτύσιμες επιλογές σε μπουφέ
    • Δείπνο το Μεγάλο Σάββατο με νηστίσιμες και αρτύσιμες επιλογές σε μπουφέ
    • Εορταστικό δείπνο την Κυριακή του Πάσχα με το παραδοσιακό αρνάκι στο φούρνο και πολλές ακόμα επιλογές σαλατών και κυρίως πιάτων σε μπουφέ συνοδεία μουσικής Dj
    • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο
    • Δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, του τζακούζι, του χαμάμ και της σάουνας
    • Φόροι ξενοδοχείων
    • Αρχηγός εκδρομής
    • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
    • Φ.Π.Α

    Αναλυτικό πρόγραμμα

    Αναχώρηση το πρωί για την Βουλγαρία όπου με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση θα φτάσουμε στα σύνορα κατά το μεσημέρι. Χωρίς έλεγχο και καθυστερήσεις πλέον θα διασχίσουμε τα σύνορα και θα συνεχίσουμε την βόρεια διαδρομή μας, για το ξενοδοχείο διαμονής μας στο πιο ξακουστό ορεινό θέρετρο της χώρας το Μπάνσκο σε υψόμετρο 900 μέτρων. Πρόκειται για ένα χωριό με 9.000 περίπου κατοίκους και με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο να το κατακλύζουν για να απολαύσουν τα καφέ, τα μπαρ και το περίφημο χιονοδρομικό του. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το απόγευμά μας ελεύθερο να χαρούμε τους υπέροχους χώρους του ξενοδοχείου και να αναζωογονηθούμε στο υπερσύγχρονο spa center του χωρίς χρέωση. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

    Πρωινό σε μπουφέ και ημέρα ελεύθερη. Σήμερα μπορούμε να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε το spa του ξενοδοχείου χρησιμοποιώντας δωρεάν την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με τζακούζι, το χαμάμ και τη σάουνα αλλά και να μετακινηθούμε δωρεάν και να περπατήσουμε στο Μπάνσκο για να πιούμε τον καφέ μας και να γευματίσουμε. Ενναλακτικά θα αναχωρήσουμε για την προαιρετική μας εκδρομή στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την επιβλητική Σόφια. Θα περιηγηθούμε στα πρώην λουτρά της πόλης όπου σήμερα σε αυτό το ιστορικό κτήριο στεγάζεται το Μουσείο Ιστορίας της Σόφιας με εκθέματα από την προϊστορία, την αρχαιότητα, τον Μεσαίωνα έως και τη σύγχρονη εποχή, στο μεγαλύτερο, παλαιότερο και πιο διάσημο πάρκο της Σόφιας το Borisova Gradina για να φτάσουμε ως τη γέφυρα των Αετών και τον εντυπωσιακό καθεδρικό ναό του Alexander Nevsky. Πρόκειται για το πιο διάσημο αξιοθέατο στη Σόφια και έναν από τους μεγαλύτερους ναούς της Ορθόδοξης εκκλησίας σε ολόκληρο τον κόσμο μιας και μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του πάνω από 5.000 ανθρώπους. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το κοινοβούλιο, το Εθνικό Θέατρο Ivan Vazon για να καταλήξουμε στο πιο εντυπωσιακό και μοντέρνο κτήριο στη Σόφια, το Εθνικό Παλάτι Πολιτισμού. Έπειτα, μεσημέρι πια, θα έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας για να περπατήσουμε στη φαρδιά πεζοδρομημένη λεωφόρο Vitosha και κύριο εμπορικό δρόμο της Σόφιας μήκους 2,7 χιλιομέτρων γεμάτο καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια. Χρόνος για προαιρετικό φαγητό και ψώνια και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Νωρίς το βράδυ θα μεταβούμε στον ιερό ναό Αγίας Αικατερίνης σε απόσταση 10 λεπτών με το πούλμαν για να παρακολουθήσουμε την λειτουργία του επιτάφιου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο σε μπουφέ και διανυκτέρευση.

    Πρωινό σε μπουφέ και ημέρα ελεύθερη. Σήμερα μπορούμε να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε το spa του ξενοδοχείου χρησιμοποιώντας δωρεάν την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με τζακούζι, το χαμάμ και τη σάουνα αλλά και να περπατήσουμε στο Μπάνσκο για να πιούμε τον καφέ μας και να γευματίσουμε. Ενναλακτικά μπορούμε να ακολουθήσουμε την προαιρετική εκδρομή μας στην ιστορική Φιλιππούπολη. Η παλιά πόλη, είναι ένας λαβύρινθος από πλακόστρωτα δρομάκια ανάμεσα σε ρωμαϊκά ερείπια. Από τα σημαντικότερα αξιοθέατα είναι το Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο – πανοραμική θέα προσφέρεται από το λοφίσκο Μπουνάρντζικα – ο καθεδρικός ναός της Παναγίας, το Τέμενος Τζουμαγιά στην ομώνυμη πλατεία, το υδραγωγείο, η Ρωμαϊκή Αγορά, και η εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Όλα αυτά αποτελούν τον πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πόλο της Βουλγαρίας τα οποία θα δούμε μέσα από την ξενάγησή μας. Χρόνος για γεύμα και περίπατο και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Νωρίς το βράδυ θα μεταβούμε στον ιερό ναό Αγίας Αικατερίνης σε απόσταση 10 λεπτών με το πούλμαν για να παρακολουθήσουμε την λειτουργία του επιτάφιου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο σε μπουφέ και διανυκτέρευση.

    Πρωινό σε μπουφέ και ημέρα ελεύθερη. Σήμερα μπορούμε να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε το spa του ξενοδοχείου χρησιμοποιώντας δωρεάν την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με τζακούζι, το χαμάμ και τη σάουνα αλλά και να μετακινηθούμε δωρεάν και να περπατήσουμε στο Μπάνσκο για να πιούμε τον καφέ μας και να γευματίσουμε. Ενναλακτικά μπορούμε να ακολουθήσουμε την προαιρετική μας κοντινή εκδρομή στο μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο από όλα τα βουλγαρικά ορθόδοξα μοναστήρια, το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα της αρχιτεκτονικής της Βουλγαρικής Εθνικής Αναγέννησης, ανακηρυγμένο από το 1983 Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco. Αφού περάσουμε την είσοδο του μοναστηριού, η οποία αποτελείται από μια ξυλόγλυπτη πόρτα του 15ου αιώνα, θα βρεθούμε σε μια περίκλειστη πλακόστρωτη αυλή, με την εκκλησία, τον πύργο και αιωνόβια δέντρα στο κέντρο της. Τριγύρω μας όχι λιγότερα από 300 κελιά, κτισμένα σε τέσσερις ορόφους με εντυπωσιακές στοές και αψίδες, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αυτόνομο αρχιτεκτονικό σύμπαν. Το μεσημέρι επιστροφή στο Μπάνσκο με χρόνο για φαγητό και εν συνεχεία στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο σε εορταστική ατμόσφαιρα και με αρνάκι στο φούρνο εκτός των άλλων, συνοδεία μουσικής Dj. Διανυκτέρευση.

    Μπουφέ πρωινό και αναχωρούμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα πραγματοποιώντας στάση για καφέ ψώνια στο Σαντάνσκι. Εδώ μπορούμε να ψωνίσουμε αθλητικά, είδη ένδυσης και άλλα, σε χαμηλές τιμές αλλά και να περπατήσουμε στον εμπορικό πεζόδρομο της πόλης. Έπειτα, αφού περάσουμε τα Βουλγαρικά σύνορα, έχοντας ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό θα φθάσουμε στην Αθήνα το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις από την γειτονική χώρα.

    Δεν Περιλαμβάνονται
    • Φιλοδωρήματα,
    • Ποτά και αναψυκτικά στα γεύματα
    • Η προαιρετική εκδρομή στη Σόφια με τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό αξίας 25€ το άτομο
    • (ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την πραγματοποίηση της εκδρομής τα 14 άτομα)
    • Η προαιρετική εκδρομή στη Μονή Ρίλα αξίας 15€ το άτομο
    • (ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την πραγματοποίηση της εκδρομής τα 14 άτομα)
    • Η προαιρετική εκδρομή στη Φιλιππούπολη με τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό αξίας 25€ το άτομο
    • (ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την πραγματοποίηση της εκδρομής τα 14 άτομα)
    • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα
    • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
    Χάρτης

    από: 265,00 
    Ο προορισμός σας είναι πιο κοντά από ποτέ – πληρώστε εύκολα με άτοκες δόσεις

    Εκδήλωση ενδιαφέροντος

      Στοιχεία επικοινωνίας

      Στοιχεία εκδρομής / ταξιδίου

      TRAVEL BLOG

      Σχετικά άρθρα

      Εμφάνιση όλων
      Μπάνσκο relax σε Spa Center Hotel
      24 Δεκ 2021

      4 κορυφαίοι προορισμοί για σκι στα Βαλκάνια

      4 υπέροχα χειμερινά θέρετρα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις Αυστριακές Άλπεις, σε απόσταση μιάς ανάσας από εμάς

      Είπαν για εμάς...

      Βογιατζής Χρήστος
      2026-03-18
      Ευχαριστήρια επιστολή
      Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το ταξιδιωτικό γραφείο Mazi Travel για την άρτια οργάνωση και υλοποίηση της εκπαιδευτικής/περιβαλλοντικής μας εκδρομής στο Μεσολόγγι, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως και τις 13 Μαρτίου 2026. Η εμπειρία υπήρξε εξαιρετική για όλους τους συμμετέχοντες, μαθητές/τριες, συνοδούς κι εκπαιδευτικούς, καθώς συνδύασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γνώση, την ψυχαγωγία και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους δύο ξεναγούς μας, οι οποίοι με τον επαγγελματισμό, τη μεταδοτικότητα και την ευγένειά τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της εκδρομής, καθώς και στους οδηγούς των λεωφορείων για την ασφαλή και άνετη μετακίνησή μας.
      Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και ελπίζουμε σε μελλοντικές κοινές δράσεις.Με εκτίμηση, Ο Διευθυντής του σχολείου
      Ξιάρχου Χριστίνα
      Εκπαιδευτική επίσκεψη του 87ου δημοτικοϋ σχολείου
      Η εκπαιδευτική επίσκεψη του 87ου δημοτικοϋ σχολείου στη Βουλή των Ελλήνων μαζί σας ήταν μία συναρπαστική εμπειρία. Η πολυτέλεια της διαμονής, η ασφάλεια της μετακίνησης με τους οδηγούς κ. Στέλιο και κ. Δημήτρη, η άψογη οργάνωση και οι άριστα δομημένες ξεναγήσεις με τις κες Ιλόνα και Ελένη, ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας! Σας ευχαριστούμε για όλα! Η Διευθύντρια του 87ου Δ.Σχ. Θεσσαλονίκης Ξιάρχου Χριστίνα
      Ευάνθης Χατζηβασιλείου
      2026-01-20
      105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
      Είμαι διευθυντής του 105ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Η συνεργασία μας με το Mazi Travel είναι άριστη. Το πρακτορείο είναι αξιόπιστο και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Εξασφαλίζει την ασφάλεια των ταξιδιωτών, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά απρόοπτα, κάνει το ταξίδι μια ευχάριστη εμπειρία για όλους. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
      École française
      2025-12-02
      Εκδρομή γαλλικού σχολείου
      Bonjour Je n ai pas pris le temps de vous remercier pour ce séjour. Tout a été parfait. La visite du parlement était top. On a organisé des olympiades sur le stade. Et les élèves sont contents et vous remercient.École française
      2025-12-04
      Εκδρομή incentive στο Hong Kong μεγάλης φαρμακευτικής εταιρίας
      Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη θεμελιώδη συνδρομή σας στην επιτυχία του σκοπού του φετινού μας ταξιδιού.
      Συγκεκριμένα εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας, για την οργάνωση και την ομαλή διεκπεραίωση της εκδρομής.
      Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε σε νέες συνεργασίες.
      Γιάννης Μεταλληνό
      2020-04-10
      Εκδρομή στη Ρώμη
      Μπράβο παιδιά, ευχαριστούμε για την εκδρομή στην Ρώμη, περάσαμε τέλεια.Γιάννης Μεταλληνό
      Mosxoviti Georgia
      2021-09-06
      ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
      ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΨΟΓΗ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΚΑΡΗ ΛΙΤΣΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ .ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.Mosxoviti Georgia
      Aris Konstantinidis
      2021-09-07
      Τέλεια οργάνωση όλης της εκδρομής!
      Το μοναδικό ταξιδιωτικό γραφείο που με εξυπηρέτησε άψογα ως κάτοχο voucher για"τουρισμό για όλους". Τέλεια οργάνωση όλης της εκδρομής. Σίγουρα πρώτο πλέον στις επιλογές μου για μελλοντικό ταξίδι!Aris Konstantinidis